Nouvital

In de salon wordt gewerkt met producten van Nouvital, Esthemax en Salonnepro. Professionele huidverbeterings-producten van hoogwaardige kwaliteit.

De producten bestaan uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten, verbeteren daadwerkelijk de huid en worden duurzaam geproduceerd in Nederland.

Advies nodig?
Neem gerust contact op of kom langs voor het beste huidadvies.

DROGE HUID

Een droge huid voelt trekkerig aan en kan snel geïrriteerd of rood zijn. Dit huidtype is gevoeliger voor rimpels en droogtelijntjes. De huidbarrière is verstoord en er wordt weinig talg geproduceerd. Producten voor een droge huid herstellen de huidbarrière waardoor deze beter in staat is om zijn natuurlijke functie te vervullen. Dit huidtype heeft constant voeding nodig.

Azulen Cleansing Oil
Zachte reinigingsolie voor de droge en gevoelige huid
€ 23,80

Azulen tonic
Voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van het natuurlijke azulen uit de kamillebloesem.
€ 22,10

Hyaluronic concentraat
3 soorten Hyaluronzuur. intensieve skin booster. Zorgt voor 24-uur hydratatie.
€ 27,40

Eye contour cream
Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpels wordt bestreden. Daarnaast bevat de crème vitamine E als anti-aging factor.  
€ 17,50

Aloe vera day
Hydraterende crème met Aloë Vera en Calendula
extract voor een gezonde en stralende huid. Intense hydratatie en versterken van de
huid-barrière. 
€ 22,10

Aloe vera night
Herstellende en hydraterende nachtcreme. beschermt en voedt de huid actief tijdens de nacht. 
€ 22,80


RIJPERE HUID
Een oudere huid wordt droger, dunner en slapper. Producten voor een ouder wordende huid zorgen voor versteviging, verbeteren de vochthuishouding en geven meer volume aan de huid. Geconcentreerde serums ondersteunen de werking tegen huidveroudering.

Cleansing milk
Milde en effectieve cleanser voor zachte activerende reiniging.
€ 28,50

Aloe Vera tonic
Frisse tonic op basis van
aloë vera.
€ 22,10

Eye contour cream
Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpels wordt bestreden. Bevat vitamine E tegen huidveroudering.  
€ 17,50

Skinbooster vitamine A
Voor de verhoornde huid. Activeert de celvernieuwing en stimuleert collageenvorming.
€ 25,10

Skinbooster vitamine C
Krachtige antioxidant.
Bevat collageen en sojapeptiden. De huidstructuur verbetert aanzienlijk.
Verheldert de huid.
€ 25,10

Skinbooster vitamine E
Voor een betere doorbloeding van de kleine haarvaatjes. Remt het verouderingsproces. Gladdere huid en minder pigmentverstoringen.
€ 25,10

DNA repair serum
Versterkt en versnelt het herstelvermogen van en huid. Door het verbeteren van de communicatie tussen de huidcellen zorgt het voor meer volume en een betere huidstructuur.
€ 32,80
NMF serum
Krachtig serum met hyaluronzuur 
zorgt voor een intensieve 24 uurs hydratatie die de huidbarrière verbetert en herstelt.
€ 19,80
Fructacid
Zachte crème met 1% fruitzuur. Verwijdert dode huidcellen en stimuleert vorming van nieuw bindweefsel. De veerkracht van de huid neemt toe, rimpels vervagen en de huid krijgt een mooie glans.
€ 29,80
Pro-collageen day cream
Krachtige anti-aging dagcrème. Zorgt voor een hogere productie van collageen en verbetert de vochtbalans en elasticiteit. Zichtbaarheid van rimpels wordt vermindert. Beschermt de huid tegen UV-schade en negatieve invloeden van buitenaf. 
€ 27,00
Pro-collageen night cream
Herstellende anti-aging nachtcrème. Zorgt voor een verhoging in de productie van kwalitatieve collageen in de huid op celniveau. Brengt de huid tot rust en geeft het een jeugdige en vitale uitstraling. 
€ 27,40

Telecare
Speciaal ontwikkelde anti-aging formule voor de huid met chronische roodheid, couperose en rosacea. Door gebruik van deze crème verminderd de roodheid en krijgt de huid weer een rustige en egale uitstraling.
€ 24,00

Myoderm day cream.
Prebiotische anti-rimpelcrème ontspant de mimische spiertjes waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen. De werkstof is Argireline, een peptide met een botulineachtige werking. Hyaluronzuur zorgt voor een intense 24 uurs hydratatie en meer volume.  
€ 36,60
Myoderm night cream
Prebiotische anti-rimpelcrème rijk aan unieke oliën, die de huid voeden en herstellen tijdens de nacht. Ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen. Bevat de werkstoffen Argireline en hyaluronzuur..
€ 38,00
Phytocell allday
24-uurs celvernieuwende crème. Voor de rijpe, droge en vochtarme huid. Verschillende stamcel-ingrediënten en huidcel communicatieve eigenschappen verbetert de huidconditie op celniveau. De formule zorgt voor een toename in de collageen en elastine productie. Geeft zichtbare vermindering in rimpels en fijne lijntjes.
€ 42,70

GEVOELIGE HUID
Een gevoelige huid is vaak rood en geïrriteerd. De huid barrière is verstoord. Producten zijn gericht op het versterken van de huid-barrière en het verzachten van de huid met ingrediënten die de huid tot rust brengen.

Azulen Cleansing Oil
Zachte reinigingsolie voor de droge en gevoelige huid
€ 23,80

Azulen tonic
Voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van het natuurlijke azulen uit de kamillebloesem.
€ 22,10

Aloe vera day
Hydraterende crème met Aloë Vera en Calendula 
extract voor een gezonde en stralende huid. Intense hydratatie en  versterken van de
huid-barrière. 
€ 22,10

Azulen Cream
Ontstekingsremmende, beschermende en verzachtende werking. Voor een gevoelige en beschadigde huid.
€ 21,10

Aloe vera night
Herstellende en hydraterende creme. beschermt en voedt de huid actief tijdens de nacht.  
€ 22,80


VOCHTARME HUID
Een vochtarme huid is niet hetzelfde als een droge huid. Een droge huid heeft een tekort aan vet/talg en een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht. Een vochtarme huid kan voorkomen en is een (tijdelijke) te kort aan vocht. Het kan bij ieder huidtype voorkomen (vet, droog, gecombineerd). Vochtarm is een huidconditie die door externe factoren wordt beïnvloed.

Cleansing milk
Milde en effectieve cleanser.
€ 28,50

Aloe Vera tonic
Fris geparfumeerde tonic voor alle huidtypen op basis van aloë vera.
€ 22,10

Eye contour cream
Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpels wordt bestreden. Bevat vitamine E tegen huidveroudering.  
€ 17,50

Moisturizing Cream Effectief hydraterende 24 uurs crème. Houdt de drie factoren die invloed hebben op de  vochtbalans (NMF) op natuurlijke manier in evenwicht. Deze crème zorgt dat de huid gezond en soepel blijft. 
€ 26,60

VETTE – ONZUIVERE HUID
Een vette of onzuiver huid glimt en voelt ook na het reinigen nog vet aan. De poriën zijn zichtbaar en je hebt last van pukkeltjes of mee-eters.. Je make-up blijft niet goed zitten. Producten voor deze huid zijn gericht op het herstellen van het vetgehalte. Gebruik vooral geen uitdrogende producten. Je huid gaat dan meer talg aanmaken om de huid te herstellen. Voor een huid met acne heeft Bloom specifieke producten van de merken Salonnepro en Webecos

Skin Clarifying Solution
Voor de acné huid en de vette huid met onzuiverheden. Reguleert de talgproductie en herstelt de balans van micro-organismes op huid. Reguleert de overmatige aanwezigheid van de P.Acnes bacterie die als trigger werkt bij de vorming van acné.  
Een huidvriendelijke en effectieve oplossing die de huid reinigt, zuivert en de huidbalans weer herstelt. Door het verkleinen van de poriën en het verminderen van ontstekingen verbetert de huidconditie zichtbaar.
€ 27,00
Re-balance cream
Matterende crème voor de vette huid. Een vette huid is het gevolg van overactieve talgklieren onder invloed van het huideigen enzym 5-alpha-reductase. Met de werkstoffen Cupridon en Zincidon wordt dit enzym sterk afgeremd waardoor de talgproductie wordt genormaliseerd. Ook wordt talg op de huid geadsorbeerd door Matipur, dat een matterend effect heeft. De adstringerende werking van eikextract vernauwt de talguitgangen. Kans op comedonen en ontstekingen neemt af.
€ 22,10

Deep cleansing tonic
Tonic voor de acné en onzuivere huid met een vettige tendens en comedonen.
€ 22,10

Deep cleansing gel
Vooral geschikt voor de acnehuid. Voor effectieve comedonenbehandeling
€ 27,20

Cleansing foam
Licht schuimende cleanser voor de vettere huid.
28,20