Biopulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling, ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen.

Het masker heeft een oxygenatie effect en een enzymatische werking. Dit betekent dat het intensief de bloedcirculatie stimuleert en de huid voorziet van zuurstofrijk bloed en opgehoopte afvalstoffen in de huid afvoert. De enzymatische werking zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen.

De BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren ook verstevigd en verstrakt.

Het Bio-Pulse masker wordt hard en geeft een pulserend gevoel. Dit pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid wordt vervoerd zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. De huid kleurt tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. De mate van roodheid is verschillend per persoon en geeft aan dat er zuurstofrijk bloed de huid goed bereikt. Roodheid trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Waarom Bio-Pulse therapie

  • Anti-Aging, lifting en versteviging
  • Aanmaak van collageen en elastine
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Bestrijden van vrije radicalen

De bio-pulse wordt gecombineerd met 20% pure en stabiele vitamine C. Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Contra-indicaties
Een Bio-Pulse wordt niet toegepast bij zwangerschap of lactatie.

Behandeling: € 70,00 inclusief voetmassage tijdens de inwerktijd

> Bindweefselmassage
> Peelings
> Gezichtsbehandelingen